Thuis in cijfers sinds 1927

Wij zijn Govers, totaaladviseur op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Met onze betrokken aanpak zijn we thuis bij grote en middelgrote bedrijven en bij non-profit instellingen. Al sinds 1927 kunnen zij op ons rekenen.

Onze historie: het begint met ambitie

Het verhaal van Govers begint bij Piet Govers. Hij is begin jaren ’20 onderwijzer in het Eindhovense Philipsdorp, maar heeft de ambitie om hogerop te komen. Hij behaalt zijn diploma accountancy en verhuist naar Den Haag. Piet gaat aan de slag bij de accountantsdienst van het Ministerie van landbouw, Nijverheid en Handel.

Piet voelt zich thuis in het financiële wereldje, maar mist de Brabantse warmte en betrokkenheid. Na enkele jaren keert hij terug naar Eindhoven en maakt hij zijn droom waar. Op 1 juni 1927 opent hij zijn eigen zaak: Accountantskantoor Govers. Piet krijgt al snel gezelschap van Piet van de Vorst en later van Willem van den Heuvel. Ze vormen een sterke drie-eenheid met een grote maatschappelijke betrokkenheid en met gevoel voor cijfers.

De praktijk van nu met de geest van toen

Govers is al bijna een eeuw volop in beweging, maar de drijfveren van de grondleggers zijn nog altijd voelbaar. Ondernemen, samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid zijn de vertrouwde waarden van het eerste uur. En die geven ons als totaaladviseur nog elke dag energie.

De rijke historie heeft Govers gevormd tot de betrokken totaaladviseur die het vandaag de dag is.

  • Hét accountants- en advieskantoor van de Brainport-regio.
  • Bijna 100 jaar ervaring in accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies.
  • Een trots en betrokken team dat u richting geeft bij uw ambities.
  • Een brede en integrale dienstverlening, gericht op uw groei.
  • Focus op een duurzame relatie.

Ons team

U kunt bouwen op ons toegewijde team dat werkt vanuit één sterke vestiging in Eindhoven. Een bewuste keuze die onze klanten veel voordelen biedt. Zo is al onze kennis gebundeld op één locatie, werken we met korte lijnen en zijn we in staat om snel en flexibel te schakelen. Bij elke vraag op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies.

We werken graag aan uw ondernemersdromen.
Wat zijn uw ambities?

Elke succesvolle klantrelatie begint met een persoonlijke kennismaking. Een gesprek over uw ambitie en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.