WBSO subsidie Publicatiedatum:

De Nederlandse overheid hecht veek waarde aan de innovatiekracht van Nederland. Innovaie wordt dan ook gestimuleerd door diverse fiscale stimuleringsregelingen.

De WBSO

De Nederlandse overheid hecht veel waarde aan de innovatiekracht van Nederland. Innovatie wordt dan ook gestimuleerd door diverse fiscale stimuleringsregelingen en subsidies. De fiscale stimuleringsregeling WBSO geeft financieel voordeel in het geval van technische innovatie (S&O) binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Wanneer komt u in aanmerking voor de WBSO?

Om in aanmerking te komen moet u of uw bedrijf technisch nieuwe producten, productieprocessen en/of programmatuur ontwikkelen. Hierbij moet de technische ontwikkeling voor u of uw bedrijf technisch nieuw zijn. Daarnaast komt het uitvoeren van technisch-wetenschappelijk onderzoek in aanmerking voor de WBSO.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Al onze adviseurs beschikken over minimaal 15 jaar ervaring met betrekking tot het aanvragen van WBSO en zijn gespecialiseerd in diverse sectoren zoals:

  • high tech systemen & materialen;
  • machinebouw (inclusief fijnmechanische industrie en constructie);
  • automotive;
  • ICT, waaronder programmatuurontwikkeling;
  • chemie;
  • agri & food.


We verzorgen uw WBSO van aanvraag tot en met een eventuele controle achteraf. Hierbij nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. We werken op basis van heldere tarieven, waardoor u niet wordt geconfronteerd met onverwachte kosten voor- of achteraf. U kunt gerust contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Innovatiebox

Door gebruik te maken van de WBSO kan u wellicht ook in aanmerking komen voor de Innovatiebox.

De Innovatiebox is een speciale tariefbox waardoor winsten voortvloeiend uit innovatie tegen een lager tarief belast worden. Wij hebben samen met onze collega’s al veel bedrijven succesvol bijgestaan bij het verkrijgen van de Innovatiebox en kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn.

https://www.subsidiespecialist.nl/Deel dit bericht:

We werken graag aan uw ondernemersdromen. Wat zijn uw ambities?

Elke succesvolle klantrelatie begint met een persoonlijke kennismaking. Een gesprek over uw ambitie en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.