Start- & scale-ups en adviseurs van Govers: Samen naar succes! Publicatiedatum: 01-07-2024

Is jouw start-up klaar voor de toekomst?
Een succesvolle start-up heeft meer nodig dan een briljant idee en gedrevenheid. Financiële stabiliteit, strategisch inzicht én de juiste begeleiding zijn essentieel om je bedrijf van de grond af te krijgen en te laten groeien. En dat is waar Govers het verschil maakt!

Waarom kiezen voor Govers?

Onze specialisatie: jouw succes!
Binnen ons kantoor hebben we een gedreven start- & scale-up team dat gespecialiseerd is in het begeleiden van jonge, innovatieve ondernemingen. We begrijpen de unieke uitdagingen waar je mee te maken hebt en bieden je:

 • Ontzorging op maat

Door jouw administratieve taken uit handen te nemen, creëren we ruimte voor jou om je te focussen op wat écht belangrijk is: jouw core business. We nemen niet alleen de taken van je over, we helpen je ook met het opzetten en optimaliseren van je administratieve processen. Zo werk je efficiënter én bespaar je tijd en geld.

 • Snel & pragmatisch schakelen

Dankzij onze platte organisatie schakelen we snel en efficiënt. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste ondersteuning.

 • Fiscale & accountancy expertise

Onze specialisten beschikken over de juiste fiscale en accountancy kennis om je optimaal te begeleiden. Of het nu gaat om de optimale inrichting van jouw juridische structuur, WBSO, innovatiebox en 30%-regeling, of het inzichtelijk maken van de runway en burnrate.

 • Diepe kennis van verslaggevingsvraagstukken

We weten welke verslaggevingsvraagstukken er spelen binnen start- en scale-ups en zorgen voor juiste verantwoording. Vaak vergeet men hoe complex een jaarrekening van een start- en scale-up kan zijn, dit als gevolg van continuïteitsvraagstukken, wel of niet activeren van R&D-uitgaven, maar ook de juiste presentatie en verwerking van een converteerbare lening, samenwerkingsvormen en internationale vraagstukken.

 • Subsidieproof administratie

We zorgen dat je administratie voldoet aan alle eisen voor subsidiecontroles. In combinatie met onze collega’s van De Subsidiespecialist kunnen wij jullie van A tot Z adviseren en begeleiden rondom interessante subsidies voor start- en scale-ups, zoals WBSO.

 • Uitgebreid netwerk

Wij begeven ons in een uitgebreid netwerk, met belangrijke partners zoals financiers, notarissen, juristen en octrooigemachtigden.

Samen sterker
Met Govers als partner ben je verzekerd van:

 • Ontzorging en focus op jouw core business
 • Juiste begeleiding en advies
 • Snelle en efficiënte service
 • Diepe kennis van de start- & scale-up wereld
 • Betrouwbare partner voor jouw succes


Tot slot
Wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem vandaag nog contact op met Steef Verhoeven +31 (0)6 386 694 34 of via ons contactformulier.Deel dit bericht:

We werken graag aan uw ondernemersdromen. Wat zijn uw ambities?

Elke succesvolle klantrelatie begint met een persoonlijke kennismaking. Een gesprek over uw ambitie en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.