Gericht advies om uw toegevoegde waarde optimaal te verzilveren.

Bij de hightech- en maakindustrie ligt de focus op wat er in technologische zin mogelijk is. Dit moet samengaan met een even sterke zoektocht naar koopbereide klanten. We sporen u aan om uw toegevoegde waarde op een optimale manier te verzilveren.

Daarnaast roept de levenscyclus van uw producten en diensten vragen op, ook in financiële zin. Hoe lang duurt het voor de uitgaande cashflow door investeringen gecompenseerd wordt door de inkomende cashflow uit verkoop van deze producten en diensten? Hoe worden de negatieve cashflow gefinancierd? Welke keuzemomenten zijn er bij de investeringen, welke zekerheden worden gevraagd en in hoeverre kunt u als ondernemer uw autonomie bewaren? Hier ligt voor ons een natuurlijke adviesrol.

De maakindustrie kenmerkt zich ook door start-ups. De financieringsbehoefte brengt start-ups al gauw in contact met investeerders. Zij willen afspraken maken om het opwaarts potentieel van investering te maximaliseren, en het neerwaarts risico te verkleinen. Graag wijzen we start-ups op de voetangels en klemmen die er op hun pad kunnen komen.

We werken graag aan uw ondernemersdromen.
Wat zijn uw ambities?