Bouwen op onze internationale kennis en ervaring

Toenemende politieke en economische onzekerheden blijven een schaduw werpen op de internationale handel. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterk internationaal netwerk deze onzekere toekomst het hoofd kan bieden. Daarom zijn we met Govers lid van UHY International, een toonaangevend internationaal netwerk van onafhankelijke leden die accountancy-, fiscale- en bedrijfsadviesdiensten bieden.

De leden van UHY stemmen hun diensten af op de cultuur van uw internationale onderneming. Zij delen uw ambities en leveren tijdig advies op maat om u te helpen bij de juiste zakelijke beslissingen. Naast kwaliteit is samenwerken één van de belangrijkste UHY-principes. Niet alleen met klanten, maar ook tussen elk lid in het netwerk. Op deze manier streven we er als netwerk naar om uitstekende, consistente internationale dienstverlening te bieden.

Het UHY-netwerk biedt een uitzonderlijk concurrentievoordeel. Met internationale mogelijkheden, persoonlijke service en de aanwezigheid in grote, zakelijke centra wereldwijd. En dat voor een zeer concurrerende prijs. De mensen die werkzaam zijn binnen het UHY-netwerk zijn trots op hun vermogen om lokale kennis te combineren met nationale, regionale en internationale expertise.

UHY Netherlands

We werken graag aan uw ondernemersdromen.
Wat zijn uw ambities?