Uitnodiging eindejaarslezing | dinsdag 21 november 2023 Publicatiedatum: 17-10-2023

Graag nodigen wij u uit voor onze eindejaarslezing op dinsdag 21 november 2023. Het thema dit jaar: Verkiezingstijd, de impact op het fiscale stelsel.

Zoals altijd wordt in verkiezingstijd het fiscale stelsel beïnvloed door de politieke dynamiek en dan met name de beloften van de verschillende partijen. Het vooruitzicht op mogelijke veranderingen in het fiscale beleid kan leiden tot onzekerheid voor burgers en bedrijven. Om deze onzekerheid zo beperkt mogelijk te laten zijn, kan het helpen om goed geïnformeerd te blijven en waar mogelijk strategisch te anticiperen op eventuele fiscale wijzigingen.

In onze lezing gaan wij gedetailleerd in op de voorgestelde fiscale wijzigingen en ontwikkelingen vooruitlopend op de verkiezingen. Daarnaast staan wij stil bij de huidige stand van zaken ten aanzien van de bij Prinsjesdag aangekondigde fiscale wetten, alsmede de aanpassingen als gevolg van de behandeling in ons parlement. Uiteraard hebben wij  ook tijd ingeruimd om vragen te behandelen die wellicht bij u spelen.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 - 19.30 uur             Ontvangst
19.30 - 20.15 uur             Verkiezingstijd - De impact op het fiscale stelsel
20.15 - 21.00 uur             Overige fiscale wijzigingen per 2024 en/of 2025
21.00 uur                             Afsluiting met een borrel

REGISTREER U NU!

Wilt u aan de hand van praktische voorbeelden weten op welke wijze u het beste kunt anticiperen op de aangekondigde fiscale wetgeving, dan kunt u zich via deze link aanmelden. Voor een goede planning verzoeken wij u vriendelijk vóór 13 november te reageren.

Wij zien u graag dinsdag 21 november op ons kantoor aan de Beemdstraat 25 te Eindhoven, tot dan!

Govers Accountants/AdviseursDeel dit bericht:

We werken graag aan uw ondernemersdromen. Wat zijn uw ambities?

Elke succesvolle klantrelatie begint met een persoonlijke kennismaking. Een gesprek over uw ambitie en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.