Uitnodiging Prinsjesdag Ontbijtlezing woensdag 27 september 2023 Publicatiedatum: 29-08-2023

Prinsjesdag gaat dit jaar ongetwijfeld de boeken in als een bijzondere editie. Enerzijds hebben we te maken met een demissionair kabinet en anderzijds spelen er behoorlijk wat vraagstukken die schreeuwen om nadere aandacht. Wij nodigen u met groot enthousiasme uit voor onze jaarlijkse Prinsjesdag ontbijtlezing en nemen u graag mee langs de relevante onderwerpen.

Met welke fiscale maatregelen moeten we rekening gaan houden voor 2024?

  • Hoe nu verder met Box 3?
  • Kwalificatie van vastgoedfondsen en CV’s
  • Hoe kunnen we het beste anticiperen op de Wet excessief lenen bij de eigen BV?
  • Is het met het oog op de aangekondigde tariefswijziging in box 2 interessant om in 2023 nog een groter dividend uit te keren of om juist te wachten?
  • Aanpassing vrijstelling in de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR)?

Wij nodigen u met groot enthousiasme uit voor onze jaarlijkse Prinsjesdag ontbijtlezing op woensdag 27 september aanstaande van 8.00 tot 10.00 uur met aansluitend gelegenheid tot netwerken.
 
Wilt u aan de hand van praktische voorbeelden weten wat de Prinsjesdag maatregelen voor u betekenen dan kunt u zich via deze link aanmelden. Voor een goede planning en in verband met de beperkte capaciteit verzoeken wij u vriendelijk vóór 18 september te reageren.
 
Wij zien u graag woensdag 27 september op ons kantoor aan de Beemdstraat 25 te Eindhoven, tot dan!Deel dit bericht:

We werken graag aan uw ondernemersdromen. Wat zijn uw ambities?

Elke succesvolle klantrelatie begint met een persoonlijke kennismaking. Een gesprek over uw ambitie en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.