Inzicht in IT met onze EDP-audit / data-analyse

Uw organisatie is in meer of mindere mate afhankelijk van IT. Met de kennis en ervaring van onze IT-specialisten krijgt u helder inzicht in de status van uw IT en de invloed hiervan op uw organisatie.

We ondersteunen u graag met de volgende specialismen:

In control met uw IT

Wij kunnen u helpen door een oordeel te geven over de IT in uw organisatie. Dit kan vanuit een wettelijk oogpunt nodig zijn, maar ook om aan uw afnemers kenbaar te maken dat u aantoonbaar in control bent (bijvoorbeeld ISAE3402, SOC2 of ENSIA). Daarnaast voeren wij IT-audits uit in het kader van de jaarrekening. In elk geval krijgt u inzicht in de IT-beheersing en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Data-analyse & business intelligence

De data-analisten van Govers stellen u beter in staat om te kunnen sturen op basis van de beschikbare data in uw organisatie. Dit kan bestaan uit inzichten in financiële of operationele (proces)stromen middels datavisualisatie en dashboarding.

Door het gebruik van data kunnen uw prestaties significant verbeteren. Onze data-analyses worden uitgevoerd in het kader van zowel assurance als advies.

Onderneem op safe met cybersecurity & Informatiebeveiliging

Is uw bedrijf beschermt tegen cybercriminaliteit? Cybercriminaliteit is een bedrijfsrisico dat u als ondernemer serieus dient te nemen. Weet u hoe u dient te reageren wanneer een cyberaanval uw primaire processen stillegt? Of als een datalek leidt tot verlies van gevoelige data van uw bedrijf of uw klanten? Wij ondersteunen u bij het verbeteren van uw cybersecurity en informatiebeveiliging.

Wilt u in gesprek met onze data-specialisten? Laat uw gegevens achter.

Alles in huis om
u te ontzorgen

Govers is thuis in accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Daarmee hebben we als totaaladviseur alle disciplines in huis en bieden we een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten