Het verhaal van Çiğdem Alkiliç – Medior Belastingadviseur

Met een Master Fiscale Economie vers op zak stapt Çiğdem Alkiliç in 2017 binnen bij Govers. Inmiddels zijn we meer dan 5 jaar verder en begeleidt ze als Medior Belastingadviseur diverse fiscale trajecten bij grote klanten. En als het aan Çiğdem ligt, is ze nog lang niet klaar bij Govers!

“Bij Govers denken we in mogelijkheden in plaats van in problemen!”

Mijn studie had me volledig klaargestoomd voor het werkveld, althans daar was ik heilig van overtuigd toen ik mijn diploma in ontvangst nam. Het tegendeel bleek waar, want de eerste maanden kostte het me veel moeite om de theorieën en mijn kennis in de praktijk toe te passen. Gelukkig belandde ik bij Govers in een warm bad! Mijn ervaring leert dat goede begeleiding, interne opleidingen en wederzijds vertrouwen essentieel zijn voor de start van een carrière in de fiscaliteit. Gelukkig kon ik daar bij Govers vanaf dag één op rekenen!

Van toegevoegde waarde zijn

De werkdagen bij Govers vliegen voorbij. De meeste voldoening haal ik uit de dagen dat ik van ’s morgens tot ’s avonds van de ene in de andere afspraak rol. Van meetings met collega’s tot overleg bij een klant: zolang ik maar toegevoegde waarde lever! Dat wordt overigens ook enthousiast aangemoedigd door Govers. Zo kregen mijn collega’s en ik bijvoorbeeld de ruimte om TCF (Tax Control Framework) trajecten op te zetten bij grote klanten. Tijdens zo’n proces kijken we uitsluitend naar mogelijkheden niet naar problemen. Die flexibele houding heeft ons team tot nu toe ver gebracht.

Work hard, play hard

Tussen de bedrijven door is er altijd ruimte voor een praatje met collega’s. Ik werk in een kantoortuin met leuke collega's en daar vloeien altijd leuke gesprekken uit! Er worden daarnaast veel leuke activiteiten georganiseerd door collega’s onderling. Zo trainde ik laatst voor het eerst mee met het Govers hardloopteam. We hopen binnenkort een halve marathon te rennen; dat betekent hard trainen, maar vooral veel plezier maken!