Het verhaal van Demi Paeshuijse – Assistent Accountant samenstelpraktijk

In 2018 liep Demi Paeshuijse stage bij Govers vanuit de opleiding HBO Fiscaal Recht en Economie; sindsdien is ze niet meer weggegaan. Govers gaf haar de kans om zich te laten omscholen, zodat ze aan de slag kon binnen de samenstelpraktijk: een mooie verbreding van haar eerdere opleiding. Demi is hier ondertussen werkzaam als Assistent Accountant.

“De betrokkenheid en openheid binnen het team hebben me enorm geholpen om me snel thuis te voelen bij Govers.”

Ik had weinig werkervaring toen ik bij Govers begon, maar al snel besefte ik dat accountancy goed bij mij past. Nu ik tegelijkertijd werk en studeer, merk ik dat ik de kennis nog beter kan koppelen aan praktijksituaties. Stap voor stap kom ik dichterbij mijn doel: accountant worden.

Steun bij professionele groei

Wat ik het meest waardeer aan de bedrijfscultuur bij Govers is de betrokkenheid bij hun werknemers. Dat blijkt ook uit mijn omscholingstraject. Het management en collega’s hebben altijd oog voor mijn ambities. Vooral mijn coach, tevens accountant en een van de maatschapsleden, speelde hierin een belangrijke rol. Hij begeleidde mij onder andere bij mijn keuze voor de samenstelpraktijk en ik werk veel voor zijn klanten. Uit de reviews en feedback van mijn collega’s haal ik waardevolle lessen, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Daarnaast word ik betrokken bij nieuwe projecten en krijg ik veel verantwoordelijkheid en vertrouwen van Govers om hier mijn aandeel in te bewijzen.

Samen streven naar het beste resultaat

De sfeer op de werkvloer is informeel en open. De clusters zijn gemengd, wat zorgt voor het continu delen van kennis en ervaring. Partners, accountants, opdrachtleiders, assistent-accountants en stagiaires: we zitten allemaal bij elkaar. Het is een fijn gevoel om deel uit te maken van een team waarin iedereen elkaar ondersteunt en waar we samen streven naar het beste resultaat voor onze klanten. Mijn carrière zet ik voorlopig zonder twijfel voort bij Govers!

Wil je meer weten over het werken bij Govers? Neem gerust contact op via werkenbij@govers.nl.