Het verhaal van Kim Leeuwenstijn – Relatiebeheerder Samenstelpraktijk

Kim Leeuwenstijn is sinds 2009 werkzaam bij Govers. Ze moest destijds nog aan de opleiding Accountancy beginnen: een kans die Govers haar gaf en die ze met beide handen aangreep. Kim startte als Junior Assistent Accountant en groeide door tot Relatiebeheerder in de Samenstelpraktijk.

“Ik kreeg van Govers de vrijheid om mijn ideale team samen te stellen. ”

Oorspronkelijk heb ik gestudeerd aan de Hotelschool, dus begrippen als debet en credit kwamen toen der tijd niet eens in mijn woordenboek voor. Ik had me voorbereid op een hiërarchische bedrijfscultuur en een enorme druk op professionaliteit, maar het tegendeel bleek waar! Ik kreeg de ruimte om me te ontwikkelen en me het vak ‘accountant’ eigen te maken. Collega’s legden me geduldig de basisprincipes uit en ik stelde volop vragen aan de vennoot waar ik regelmatig mee samenwerkte. Al snel ervaarde ik hierdoor het welbekende ‘thuisgevoel’ bij Govers.

Cliché maar waar: geen werkdag is hetzelfde

Als relatiebeheerder is geen werkdag hetzelfde, maar er zijn van die dagen die eruit springen. Afgelopen dinsdag bijvoorbeeld! ’s Morgens mocht ik een groep studenten flink aan de tand voelen over de verdediging van hun eindexamenproject. Daarna ontmoette ik een nieuwe collega, waarmee het direct leuk klikte. Ik sloot de dag af met een diner bij een Tilburgse studievereniging. Al met al een drukke, lange, maar vooral leuke dag!

Waardering en vertrouwen

Het komt zelden voor dat mijn to-do lijst aan het einde van de dag volledig is afgewerkt. Maar zolang ik met een voldaan gevoel naar huis ga, is mijn werkdag geslaagd. Gelukkig wordt mijn inspanning gewaardeerd! Ik ervaar dagelijks hoe waardevol het is om écht wat te kunnen betekenen voor onze klanten. Het vertrouwen dat ik van hen krijg, maakt me erg trots. 

Ook onderling geven collega’s elkaar dat vertrouwen. We luisteren naar elkaars ideeën en plannen worden daadwerkelijk overwogen en vaak uitgevoerd. Je krijgt de vrijheid om mee te denken over verbeterslagen op de werkvloer. Zo gaf Govers mij de gelegenheid om mijn ideale team samen te stellen. En óf ik trots ben op ons samenstelcluster dat voor elkaar door het vuur gaat! Het was dan ook fijn om na de coronaperiode bij elkaar te komen en te ervaren dat die teamspirit nog even sterk is. Dat geeft me ontzettend veel energie!