Het verhaal van Marcel Soons – Partner

Marcel Soons raakte medio 2022 in gesprek met Govers via een recruiter. Govers zocht iemand met de nodige ervaring op het gebied van vaktechniek binnen de controlepraktijk, mét de ambitie om duurzaamheid op de kaart te zetten. Gemotiveerd door deze uitdaging besloot Marcel ervoor te gaan. Het enige wat voor hem nu nog ontbreekt is een geschikte Manager Bureau Vaktechniek.

“Onze nieuwe Manager Vaktechniek moet boven de materie staan, maar niet boven de mensen.”

In een tijd waarin accountants regelmatig negatief in het nieuws komen, is bureau vaktechniek bij Govers van groot belang. Onze afdeling zorgt ervoor dat we de complexe regelgeving vertalen naar begrijpelijke interne handleidingen en instructies. Door deze continu bij te stellen en nauwkeurig te onderhouden, zorgen we ervoor dat onze praktijk te allen tijde juist handelt. Daarbij organiseren we regelmatig trainingen en vaktechnische bijeenkomsten, om zo de teams op de hoogte houden van de meest actuele thema's en ontwikkelingen. We fungeren als een vraagbaak voor alles wat met wet- en regelgeving te maken heeft. Als Manager Vaktechniek binnen Govers heb je dus een ontzettend uitgebreid takenpakket; dat is precies de rede dat we op zoek zijn naar iemand die zich hier met volledige toewijding op richt. 

De eigenschappen van een Manager Bureau Vaktechniek

Als Manager Vaktechniek bij Govers moet je boven de materie staan en snel kunnen schakelen wanneer teams met vaktechnische vragen bij je komen. Het is belangrijk dat je – net als ik – van nature affiniteit hebt met het onderwerp. Met minimaal 10 jaar werkervaring heb je hoogstwaarschijnlijk alle wijsheid in pacht, maar het is minstens zo belangrijk dat je de skills hebt om je in te leven in de organisatie, de klant en het team. Inlevingsvermogen is een kernkwaliteit die ervoor zorgt dat je advies begrepen en geaccepteerd wordt; dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden in de praktijk.

Mijn persoonlijke groei

In mijn loopbaan heeft vaktechniek altijd een prominente rol gespeeld. Vandaag de dag ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van teams, het bevorderen van duurzaamheid en het opbouwen van een sterke reputatie voor ons accountantskantoor. De combinatie van vaktechniek en duurzaamheid maakt deze functie voor mij erg waardevol. En ondanks dat ik partner ben, werk ik gewoon met de teams mee aan opdrachten. Dat is erg kenmerkend voor Govers: geen hiërarchie, een open werksfeer én verbinding – zowel op de werkvloer als erbuiten. Er is voor mij geen grotere beloning dan het succes van ons team, tevreden klanten en het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk.

Teamuitbreiding

Teamversterking is meer dan welkom! Ik hoop snel een collega en sparringpartner op het gebied van vaktechniek te verwelkomen. Met de steeds strenger wordende regelgeving en de groeiende complexiteit in onze branche, geloven we dat een extra paar ervaren handen en een frisse blik van onschatbare waarde kunnen zijn. Kortom, geeft het jou energie om jouw ervaring te delen in een dynamische omgeving met veel jonge leergierige collega’s? Bekijk dan hier onze vacature en solliciteer direct!