Het verhaal van Mark Peters – Opdrachtleider Samenstelpraktijk

Mark Peters is opgeleid tot AA-accountant en is sinds 2015 werkzaam bij Govers. Als opdrachtleider is hij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de werkzaamheden binnen de samenstelpraktijk.

“Bij Govers zetten we samen onze schouders eronder!”

Er werd mij verteld dat de accountantsbranche stoffig en formeel zou zijn, maar in de praktijk ervaarde ik dat het niet alleen om cijfers gaat, maar vooral om de klant. We werken bij Govers met een fijne groep collega’s voor een leuk, divers klantenbestand. Daarnaast krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen werk-privé balans in te delen. Ik bepaal bijvoorbeeld zelf hoe laat ik start en weer huiswaarts keer richting mijn kleine man, zolang mijn werk maar naar behoren is afgerond!

Succesvol samenwerken

Toen ik net begon bij Govers werkte we in clusters van 4 tot 6 medewerkers, inmiddels werken we in groepen van wel 10 tot 16 collega’s. Ieder heeft zijn eigen specialiteit, werkervaring en kennis; er is altijd wel iemand om mee te sparren over moeilijke vragen. Bovendien staat iedereen voor elkaar klaar, dat is erg mooi om te zien! Wanneer er een inhaalslag gemaakt moet worden, zetten we samen onze schouders eronder. Je voelt dan het familiegevoel naar boven komen. Net zoals gedurende de leuke weekendjes weg met collega’s, waarbij gezelligheid en persoonlijk contact voorop staan.

Wil je meer weten over het werken bij Govers? Neem gerust contact op via werkenbij@govers.nl.