Het verhaal van Maurits Jansen – Junior Belastingadviseur

Maurits Jansen is sinds februari 2020 werkzaam bij Govers. Na het behalen van de Master Fiscale Economie aan de Tilburg University is Maurits gestart als Junior Belastingadviseur.
 

‘Als starter bij Govers krijg je direct een wij-gevoel.’

Vanaf je eerste dag maak je écht onderdeel uit van het team en wordt je direct bij allerlei leuke fiscaal-inhoudelijke werkzaamheden betrokken. Je krijgt de tijd en ruimte om in de materie te duiken en vervolgens de begeleiding die je daarbij nodig hebt. Je krijgt de vrijheid om zelf je richting te bepalen, te ontdekken waar je kracht ligt en welke werkzaamheden je graag doet. Wanneer je aangeeft dat bepaalde belastingsoorten jouw voorkeur genieten, zal je ook met name die werkzaamheden op je bordje krijgen. Bovendien krijg je volop de ruimte om je middels interne of externe cursussen verder te ontwikkelen op de terreinen die jij wenst. Deze persoonlijke aanpak is misschien wel de belangrijkste reden waarom ik voor Govers gekozen heb.

Verschil maken
Het afgelopen jaar heb ik naast mijn gewone werkzaamheden als Junior Belastingadviseur, deel uit mogen maken van het ‘Corona-team’ van Govers. Samen met mijn teamgenoten ben ik verantwoordelijk voor het informeren van onze klanten aangaande alle economische maatregelen vanuit de overheid. Daarnaast staan we voortdurend stand-by om alle vragen vanuit zowel onze klanten als onze collega’s zo snel en zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Erg gaaf om snel na mijn start al zoveel verantwoordelijkheid te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat je als accountants-/advieskantoor in tijden als deze écht het verschil kunt maken voor je klanten.